Consulting voor ISO/IEC 17065

17065 Consultants kunnen u behulpzaam zijn bij alle mogelijke aspecten binnen een certificatie-instelling. Of u uw organisatie zich nou bezig houdt met productcertificatie, procescertificatie of certificatie van diensten maakt niets uit; het principe blijft gelijk en de ISO/IEC 17065 is voor u de te hanteren standaard.

Wij kunnen u helpen bij het in kaart brengen van uw organisatie en uw bedrijfsprocessen, het opstellen van kwaliteitsdocumentatie, het trainen van management en medewerkers, het uitvoeren van interne audits of witnesses en stomen uw organisatie indien gewenst klaar voor accreditatie.

Onze consultancy-werkzaamheden kunnen uiteraard op verschillende manieren worden ingehuurd, afhankelijk van uw wensen. Bijvoorbeeld op projectbasis, als begeleiding vanaf het begin tot het verkrijgen van een accreditatie voor uw certificatiewerkzaamheden. Of in een lopend traject wanneer de huidige adviseur(s) of manager(s) niet meer ter beschikking staan. Maar ook voor ad-hoc adviezen kunt u ons inhuren.

Verder kunnen wij voor u de ‘voorzorg’ en ‘nazorg’ van een RvA-onderzoek uitvoeren. Met de ‘voorzorg’ komt u goed beslagen ten ijs en onze ‘nazorg’ helpt u bij het oplossen van eventuele ‘A’ en ‘B’ afwijkingen.

Uiteraard zijn er ook andere vormen van samenwerking met ons mogelijk, informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Uw eerste kennismakingsgesprek met ons bij u op kantoor, is hoe dan ook gratis!